Muzika Sfera | Emisija "U zdravom telu" - gost Tatjana Karajanov - Muzika Sfera
859
post-template-default,single,single-post,postid-859,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3
title

Emisija „U zdravom telu“ – gost Tatjana Karajanov

 
28 апр 2014, by MuzikaSfera in Aktuelnosti, Video

Gostovanje Tatjane Karajanov, homeopate, u emisiji „U zdravom telu“. Sa svojim suprugom snimila je CD sa muzikom za opuštanje pod nazivom „Muzika sfera“ sa štimom na 432Hz u pitagorijskoj lestvici u kojoj su svi tonovi u potpunom skladu sa proporcijama prirode tj. zlatnog preseka.

2 COMMENTS
  • Poštovani Branislave, mnogo godina sam priželjkivala da nađem vreemna i para da pohađam vaše seminare, ali sam uvek bivala sprečena. Hvala na ovim video klipovima koji su izvanredni. Ne znam da li imate starije učenike /imam 63 godine/, ali gladnije znanja, sigurno ne.Sigurna sam da ću ubrzati učenje i memorisanje, pa čak i obnoviti neke važne informacije i sećanja.

    • Branislav Micić Odgovori

      Postovana, hvala Vam, bilo bi mi veliko zadovoljstvo da nam se kao gost pridruzite sledecom prilikom kada budemo radili radionicu u Vasem gradu. Jos ne znamo termine odrzavanja ali ce oni svakako biti objavljeni na nasem sajtu i facebook stranici „Muzika sfera“.

      Srdacan pozdrav

LEAVE A COMENT

Unesite rešenje pre slanja komentara *