Preloader image
 
922
page-template-default,page,page-id-922,page-child,parent-pageid-220,passage-core-1.0.3,passage-theme-ver-2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,large,shadow3

CD MUDROST ŠUME 432 Hz

Podešavajući se na frekvenciju sopstvenog bića, ulazimo u sazvučje sa svemirom, tj. univerzalnim znanjem kosmosa. Frekvencije tj. tonovi koji sačinjavaju muziku predstavljaju važan aspekt njenog uticaja na unutrašnji hram ljudskog bića. Kroz istoriju, osnovica za podešavanje muzičkih instrumenata (kamerton) stalno se menjala. Po međunarodnom ISO standardu od 1953. godine odlučeno je da se ton A štimuje na 440 oscilacija (Hz) u sekundi. Ovakav štim je „raštimovao“ ljudski um i telo i presekao veze sa kosmosom i prirodom.

Još od vremena Pitagore, poštovale su se simetrije svetih vibracija. Priroda i ljudsko biće bazirani na proporcijama zlatnog preseka (Phi). Koristila se lestivica sa štimom na 432 Hz. U ovoj tzv. Pitagorejskoj lestvici odnosi između svih tonova su u potpunom skladu sa proporcijama prirode, što nije slučaj kod današnjeg načina štimovanja.

CD MUDROST SUME 432 HZMuzika komponovana na pitagorejskih 432 Hz emituje blagotvornu isceljujuću energiju i budi kreativne životne snage. Na mikroplanu, ovi frekvencijski rasponi harmonizuju energetske strukture ćelija i veze između njih. Na makroplanu one harmonizuju odnose među ljudima, kao i povezanost sa prirodnim planetarnim tokovima.

Inspirisani zvucima šume kreirali smo ove kompozicije kao odgovor na bogatstvo koje nam šumski svet pruža. Muzika na CD-u je sastavljena iz pet delova spojenih u jednu celinu, kako se ne bi prekidao tok meditacije ili opuštanja. Svaki zvuk kao i trajanje određene kompozicije pažljivo su proračunati kako bi kod slušaoca stvorili osećaj mira i harmonije u celom biću.

 

Poručite CD

.

KOMENTARI
Jovanka Munjas

Oduševljena sam. Čista manifestacija božanskog kroz zvuk ♥