Preloader image
 
53
page-template-default,page,page-id-53,passage-core-1.0.3,passage-theme-ver-2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,large,shadow3

O NAMA

  Doc. BRANISLAV MICIĆ

je master dramski i audiovizuelni umetnik, studije snimanja i dizajna zvuka je završio na Akademiji umetnosti u Novom Sadu gde je od 1998. godine zaposlen kao tonski inženjer, a od 2010. predaje predmete „Muzička tehnologija 1“, „Muzička tehnologija 2“ i „Osnove snimanja i produkcije muzike“. Bavi se komponovanjem, aranžiranjem, snimanjem i produciranjem muzike i kreira muziku uz instrumente koji su naštimovani po pitagorejskom štimu na 432 Hz. Izučavajući tematiku dejstva frekvencija na čoveka, došao je do saznanja da takva muzika značajno doprinosi dobrom raspoloženju i zdravlju, pročišćavajući telo i um.

Velika želja za dubljim razumevanjem prirode ljudskog bića i njegovih potencijala dovela ga je do raznih istraživanja na temu vibratornih polja i frekvencija.  Proučavajući zvuk i frekvencije, radi na istraživanjima muzike koja blagotvorno utiče na čovekovo bio polje. Danas se pored predavanja na Akademiji umetnosti bavi i kreiranjem terapeutske muzike sa pažljivo odabranim frekvencijskim rasponima i štimovima u cilju pokretanja energetskih tokova organizma aktivirajući sve nivoe: fizički, emotivni i mentalni.

Svoje 35-togodišnje iskustvo kao tonski inženjer i kompozitor, pretočio je, zajedno sa novim saznanjima o delovanju muzike na ljudski organizam, u kompozicije koje su se našle na CD-ima „Muzika sfera 432 Hz“, „Mudrost šume 432 Hz“, „Celestial 432 Hz“ i „Binaural Brainwaves Meditation“. Početkom 2015-te godine napisao je knjigu „Muzička tehnologija – osnove snimanja i obrade zvuka“ koja predstavlja nezaobilazno štivo za studente Akademije umetnosti i sve one koji žele profesionalno da se bave snimanjem i dizajnom zvuka.